Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  LUDUS prešao na elektronsko izdanje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 11. 2014.

Autor: S. Bujišić Izvor: Danas

LUDUS prešao na elektronsko izdanje

Pre 22 godine objavljen je prvi broj jedinih pozorišnih novina LUDUS, a sada su ove novine prešle u elektronsko izdanje.

 

Pre tri nedelje krenuo je u rad sajt na adresi www.ludusonline.rs. Vojislav Brajović, predsednik Udruženja dramskih umetnika Srbije, istakao je da ovaj elektronski list služi odbrani profesije.

Sajt sadrži obiman intervju vezan za rad Udruženja dramskih umetnika, kao i intervju s Nikolom Đuričkom u vezi s Udruženjem glumaca.

Takođe, tu je i zanimljiva priča o pozorištima s Vladanom Vukosavljevićem, gradskim sekretarom za kulturu. Mislim da će ovo online izdanje imati lepši i dugovečniji život od štampanog izdanja objašnjava Brajović. On napominje da je za tri nedelje sajt imao preko 3.000 poseta što je dobar start.

Prema njegovim rečima, na Fejsbuk stranici LUDUSa informacije se prenose dnevno, dok će na nedeljnom nivou novina biti dopunjavana vestima i najavama dešavanja, a na mesečnom nivou ozbiljnijim tematskim tekstovima, intervjuima i blogovima.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi