Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Konferencija posvećena medijima na jezicima manjina
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 11. 2014.

Izvor: RTV

Konferencija posvećena medijima na jezicima manjina

U Novom Sadu će danas u prostorijama dnevnog lista "Mađar so" održati regionalna konferencija o medijima na jezicima manjina "Novo vreme i moderni mediji".

 

Teme konferencije biće funkcionisanje informisanja zajednica koje komuniciraju na jezicima manjina i dostupnost informacija široj javnosti, pitanje privatizacije, način na koji današnja realnost kreira medije, kako mediji na jezicima manjina vide sebe, kako ih vidi društvo, a kako ih vidi tržište, kako se neguju mladi čitaoci i da li ih poznajemo.

Tokom konferencije će biti predstavljen i novoosnovani Centar za razvoj manjinskih i lokalnih medija kao i neki od njegovih novih članova.

Konferencija se održava u organizaciji lista "Mađar so" koji ove godine proslavlja 70. jubilarnu godišnjicu postojanja, "Heror Media Ponta" iz Sremske Kamenice, i Centra za razvoja manjinskih i lokalnih medija, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu i javno informisanje Vojvodine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi