Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kovačević napao novinara na treningu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

31. 10. 2014.

Autor: M. Č. Izvor: Naše novine

Kovačević napao novinara na treningu

Posle serije loših rezultata svog tima, fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević (22) je potpuno izgubio glavu.

 

On je juče pre treninga na pomoćnom terenu „Marakane“ verbalno napao kolegu sa Mocartsporta Darjana Nedeljkovića, vređao ga, psovao i pretio mu.

Kovačević je, kako je preneo Mocartsport, nezadovoljan jednim od tekstova na ovom portalu, u kome se pisalo o njegovom startu nad Petrom Grbićem na poslednjem derbiju, kada je mladi vezista, već na zemlji, u nedostatku boljih rešenja, sa obe ruke pokušao da uhvati za noge prvotimca Partizana.

Da sam dan posle derbija bio u Beogradu, došao bih tamo i polupao bih te. J...m ti mater, jajaro - rekao je između ostalog Kovačević kolegi Nedeljkoviću, došlo je do gužve, a fizički kontakt sprečio je portparol kluba Marko Nikolovski.

Aleksandar Kovačević je ozbiljno prekršio klupsku disciplinu, o čemu su već obaveš teni nadležni u klubu, kao i trener Nenad Lalatović i kapiten Nikola Mijailović. To nije manir Crvene zvezde i u ime kluba se izvinjavam Darjanu Nedeljkoviću i redakciji Mocartsporta - istakao je Nikolovski.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi