Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Rasprodaja!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 08. 2009.

Izvor: Kurir

Rasprodaja!


Poznata glumica i dojučerašnja vlasnica Televizije Hepi Bojana Maljević prodala je pomenutu medijsku kuću Predragu Rankoviću, poznatijem kao Peconi, u čijem je vlasništvu i televizija Košava, koja takođe poseduje nacionalnu frekvenciju, saznaje Kurir iz izvora bliskih zaposlenima na ovom mediju.

 Prema pričama upućenih, ona nije dobila veliki novac od prodaje jer je želela da se reši televizije koja joj je poslednjih meseci predstavljala teret:- Bojana je dala televiziju za smešne pare, s obzirom na to da je ista posedovala nacionalnu frekvenciju.

Prostorije u kojima se nalazila televizija bile su sablasne, kao da su bile uklete, a čitava ta zgrada u Gepratovoj ulici, iz koje je pucano na premijera Đinđića, deluje avetinjski - priča naš izvor i dodaje:- Dogovor s Peconijem postignut je nedavno, Maljevićeva je dobila novac, koji je navodno simboličan, mada o tačnom iznosu niko neće da kaže ni reč. Sve prostorije su trenutno prazne, jer je novi vlasnik nakon kupovine odmah izneo svu opremu

Kakva će biti sudbina Hepi televizije još uvek nije poznato. Pokušali smo da saznamo zbog čega je Bojana prodala svoj medij, ali nam je ona ljubazno saopštila da "tu nema šta da se komentariše, jer su to privatne stvari". S druge strane, poznati biznismen nije bio dostupan za komentar, dok su nam zaposleni u RRA potvrdili da je Hepi televizija nedavno dobila novog vlasnika.

D. K.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi