Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Policija na tragu napadaču na našeg fotografa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 10. 2014.

Autor: S. I. Izvor: Alo

Policija na tragu napadaču na našeg fotografa

Napadač koji je gađao kamenom Dušana Milenkovića, fotoreportera „Blica“ i „Alo“ dok je radio svoj posao tokom održavanja „Parade ponosa“ u Beogradu, biće uskoro identifikovan jer se istraga bliži kraju, saznajemo u policiji.

 

"Milenkovića je povredio mladić koji je bio u grupi sa tridesetak građana, koji su protestovali zbog održavanja ponosa. Istraga je u toku i krug osumnjičenih se sužava. Saslušali smo i mladića sa fotografije koju je napadnuti Milenković uspeo da snimi tokom napada. Za sada nemamo druge informacije, osim da se svim silama trudimo da identifikujemo to lice, što će uskoro i biti učinjeno", kažu u policiji.

Milenković tvrdi da su fotografe gađali plastičnim flašama, a da je onda usledio i kamen.

"Pogodio me kamen dva centimetra ispod desnog oka. Policija nije reagovala na licu mesta. Sada sam dobro. Nadam se da će mladić sa slike biti uskoro identifikovan", objašnjava Milenković za „Alo!“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi