Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mare bez Dareta ušao u politiku
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 10. 2014.

Autor: E. A. Izvor: Alo

Mare bez Dareta ušao u politiku

Voditelj nekada popularne radio emisije „Mentalno razgibavanje“ Marko Mare Stepanović odlučio je da se aktivno uključi u politički život Srbije, i to učlanjenjem u Novu stranku Zorana Živkovića.

 

Stepanović je, kako se navodi u saopštenju Nove stranke, prelomio da se, pored rada u medijima i bavljenja građanskim aktivizmom, “protiv loše vlasti bori i kao člana u političkoj stranci sa čijim se programom slaže”. Takođe, Stepanović je odlučio i da “svoju borbu za slobodne medije i bolju Srbiju nastavi iz Nove stranke”.

Ovim povodom oglasio se i njegov partner iz “Razgibavanja” Darko Mitrović, koji je preko Tvitera bivšem kolegi poželeo sreću u politici, ali i poručio da on ne ulazi u stranku i da će se ubuduće baviti grafičkim dizajnom i stendap nastupima.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi