Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  "O radio" od sutra u etru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 07. 2014.

Izvor: RTV

"O radio" od sutra u etru

Omladinski internet radio "O radio" sa svojim eksperimentalnim programom kreće sutra. Svoju premijeru imaće upravo na Egzitu.

 

Prema rečima glavnog urednika Peđe Novkovića slušaoci u narednim danima mogu očekivati i gostovanja izvođača na festivalu.

"Ovo je pravo vreme da počnemo sa programom, jer je u pitanju nova vrsta medija koju pokušavamo da osvojimo, odnosno internet radio. To je dobar način da se približimo mlađoj publici i pokušamo da ponudimo zanimljive sadržaje", rekao je Novković gostujući u Jutarnjem programu RTV.

On je objasnio da na "O radiju" neće biti "teških" i ozbiljnih vesti.

"Toga ima dovoljno, pa ćemo se mi fokusirati, pre svega, na muzičke sadržaje i to uglavnom na muziku sa Egzita, kao i na urbane priče", istakao je Novković.

Program će, dodao je, biti dvojezičan – na srpskom i engleskom jeziku.

"Sve informacije mogu da se dobiju na portalu www.oradio.rs i to je adresa na kojoj će moći i da se sluša naš program, ali i pročitaju neke od najzanimljivijih informacija koje smo odabrali ili pripremili", objasnio je glavni urednik omladinskog radija.

Novković je najavio i da se, nakon Egzita, redakcija "O radija" seli u Budvu, odakle će prenositi Sea Dance festival, nakon čega sledi rekapitulacija urađenog.

"Sagledaćemo šta smo dobro, a što loše uradili i onda je planirano da na jesen, tačnije u novembru, startujemo u punoj programskoj šemi", rekao je urednik novog omladinskog "O radija".

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi