Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mitrović osnovao “Bravo mjuzik”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 02. 2014.

Autor: Ljiljana Stanišić Izvor: Naše novine

Mitrović osnovao “Bravo mjuzik”

Pošto je saznao da su Lepa Brena i Saša Popović prodali kompaniju kablovskom operateru SBB-u, vlasnik Pinka juče izbacio iz svog TV paketa Grand kanal i pokrenuo umesto njega Bravo mjuzik, kao i izdavačku kuću za narodnjake!

Rat se nastavlja! Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović i direktor „Grand produkcije“ Saša Popović nisu uspeli da reše nesuglasice zbog prodaje „Granda“ SBB-u, a rezultat toga je izdavačka kuća „Bravo mjuzik“ i istoimeni narodnjački kanal, koji se u sklopu „klik Pink“ paketa od juče može videti na skoro svim kablovskim operaterima.

Kako Naše novine saznaju, iako će se „Grandove“ emisije emitovati na Pinku do 1. septembra, prvi čovek ružičaste televizije rešio je da zada ozbiljan udarac dojučerašnjim poslovnim partnerima i prijateljima tako što je pustio ovaj kanal u svom paketu samo dve nedelje pre nego što Grand televizija treba da startuje.

Takođe, Mitrović već u martu započinje sa audicijom za Pinkovu verziju „Zvezda Granda“.

„Bravo mjuzik“ već radi

- Željko nije želeo da gubi vreme i odmah je pustio u rad muzički narodnjački kanal Bravo mjuzik, kao zamenu za planirani Grand kanal u „klik Pink“ paketu.

Kanal se već može videti kod svih kablovskih i ipt operatera, a uskoro kreće i narodnjački „Bravo šou“, koji će okupiti najpoznatija imena sa estrade - priča naš izvor blizak Pinku i nastavlja:

- U okviru muzičke kuće „Siti rekords“ biće objavljivana sva narodnjačka izdanja pod brendom „Bravo mjuzik“, a posle „Bravo šoua“ Pink namerava da udari i u najjaču kariku Popovića i Brene, u emisiju „Zvezde Granda“.

Željko vrbuje zvezde

- Pink je već napravio dogovor sa više eminentnih autora i muzičkih veličina koji će učestvovati u novom projektu izbora za Pinkovu zvezdu, a prve audicije za ovo takmičenje kreću već polovinom marta. Najuspešniji u ovom takmičenju, koje će ličiti na „Zvezde Granda“, snimaće svoje albume za „Siti rekords“ - ističe izvor.

Plan prvog čoveka ružičaste imperije takođe je da u „Bravo mjuzik“ dovede najpoznatija narodnjačka imena koja su u „Grandovom jatu“.

- S najvećim zvezdama već su kontaktirali i gotovo je izvesno da će svi koji nešto vrede vrlo brzo napustiti „Grand“ i preći na Pink jer im se nude mnogo bolji uslovi za izdavanje i promociju njihovih izdanja - zaključuje naš izvor.

 Ugovor Pinka i „Granda“ ističe 2015.

Saradnja između „Grand produkcije“ i televizije Pink počela je 3. decembra 1998. godine, kad je prvi put emitovan „Grand šou“, i taj datum smatra se rođendanom ove diskografske kuće. Nekoliko godina kasnije, na istoj televiziji počela je da se emituje „Grand parada“, a 2004. takmičenje mladih pevača „Zvezde Granda“. Ugovor između ove dve produkcijske kuće bio je potpisan do 2015. godine.

Inače, ovo nije prvi put da Pink i „Grand“ zapadaju u krizu. U avgustu 2010, „Grand produkcija“ je za 15.000.000 evra nameravala da pređe na tadašnju televiziju Foks, ali su nesuglasice rešene i saradnja je nastavljena.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi