Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Za SNS najviše, za LDP najmanje vremena
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 02. 2014.

Autor: B. Cvejić Izvor: Danas

Za SNS najviše, za LDP najmanje vremena

U drugoj sedmici izborne kampanje nastavljen je trend rasta minutaže koju TV stanice posvećuju aktivnostima stranačkih funkcionera.

U glavnim informativnim emisijama nacionalnih TV stanica ukupno je 14.688 sekundi posvećeno predstavnicima stranaka, što je 11,66 odsto više nego prethodne sedmice, navodi se u analizi agencije za praćenje i analizu medija Kliping.

"Od pojedinačnih političkih opcija, ubedljivo najviše medijskog prostora dobili su predstavnici koalicije oko SNS (41,63 odsto). Potom slede ostale parlamentarne stranke: SPS-PUPS-JS, koalicija oko Borisa Tadića, DSS, DS i URS.

Jedina veća parlamentarna stranka kojoj su mediji posvetili manje vremena je LDP", ističe za Danas Ilija Vučević iz agencije Kliping.

Najuravnoteženije izveštavanje o aktivnostima stranaka imale su TV Happy i RTS1, a najveća razlika u količini medijskog prostora datog SNS i ostalim partijama uočava se u izveštavanju TV Pink i TV Prva, koje su koaliciji oko naprednjaka posvetile i više od 50 odsto medijskog vremena, navodi se u drugoj sedmičnoj analizi izborne kampanje agencija Kliping.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi