Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Za UO RTV-a 15 kandidata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 01. 2014.

Autor: Lj. M. Izvor: Dnevnik

Za UO RTV-a 15 kandidata

Savet Republičke radio-difuzne agencije Srbije objavio je u medijima listu kandidata za dva člana Upravnog odbora Radio-difuzne ustanove Vojvodine. Na listi je 15 potencijalnih članova UO RTV-a, čije su biografije objavljene na sajtu RRA, a rok za prigovore je 15 dana.

Na listi kandidata su diplomirani pravnici Vladimir Beljanski, Banja Vučenović, Dušan Radulov i Milorad Vukašinović, zatim diplomirani istoričar Nemanja Milenković, kompozitor Jovan Adamov, profesori Univerziteta doc. dr Vladimir Barović, prof. dr Saša Bošnjak i docent dr Svetozar Čiplić.

Tu su i strukovni vaspitač Tamara Burević, policijski službenik Mlađen Sladojević, diplomirani ekonomisti Branislav Popović i dr Snežana Teodosijević Lazović. Kandidat je i profesor književnosti Stanko Popović, kao i diplomirani novinar Živan Kolarovski.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi