Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kako komentarišete najnovije najave medijskih transfera između televizija?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 11. 2013.

Izvor: Danas

Kako komentarišete najnovije najave medijskih transfera između televizija?

Zoran Stanojević novinar RTS

To je, rekao bih, posledica najavljenog osnivanja dve televizije. U takvim se situacijama uvek medijska voda malo uzburka, a kad se smiri, ispostavi se da je bilo mnogo više tračeva nego istine. U srpskim medijima nema novca za neke uzbudljive transfere, ali nam je zato mašta neograničena, pa nam se učini i ono što ne postoji.

Goran Gmitrić
urednik informativnog programa Pinka

To pokazuje da je tržište počelo da radi u medijskom segmentu, ali ujedno ukazuje i na to u kakvoj su situaciji mediji. Novinari, posebno televizijske zvezde, često i bez razmišljanja o posledicama menjaju „kapu“, pa se tako možemo setiti koje su se sve televizije ugasile i gde su sada ti ljudi.

Slađana Paunović
PR menadžerka Prve

Kada se prave planovi za novu sezonu i kreiraju novi formati, normalno je da se razmišlja o osveženjima i pojačanjima. Svaka televizija se bori za svoje gledaoce, a Prva postavlja kvalitet na prvo mesto i želi da u svom timu ima najbolje ljude. Takve teme su uvek atraktivne drugim medijima i izazivaju pažnju javnosti, ali mi ne želimo da komentarišemo nagađanja o pojedinačnim medijskim transferima.

Ljubica Gojgić
novinarka B92

Medijski transferi su normalna stvar. Šteta je samo što su ti transferi jedina tema u medijima. U medijima u Srbiji se dešavaju razne stvari kojima bi sami mediji trebalo mnogo više da se bave. Medijski transferi su u tom slučaju najmanje važni, a ko će gde preći da radi, to su njihove privatne stvari.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi