Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Matić: I policija vodi istragu o ubistvu Ćuruvije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 10. 2013.

Autor: J. Lukač Izvor: Danas

Matić: I policija vodi istragu o ubistvu Ćuruvije

Direktor policije Milorad Veljović formirao je Radnu grupu u MUPu koja takođe radi na istrazi ubistva novinara Slavka Ćuruvije, a Komisija za istinu o ubijenim novinarima redovno obaveštava Vladu o svom radu, kaže za Danas Veran Matić, predsednik ove komisije. Na prikupljanju relevantnih dokaza kojima će organizatori, počinioci i pomagači ubistva Slavka Ćuruvije biti izvedeni pred lice pravde, pored članova Komisije intenzivno radi Radna grupa MUPa koju je formirao direktor policije u cilju rasvetljavanja ovog ubistva.

Navedena Radna grupa, kao i Tužilaštvo za organizovani kriminal, koje vodi istragu ovog slučaja, u potpunosti su upoznati sa saznanjima Komisije, navodi Matić za naš list.

Upitan o saznanjima Komisije da postoje neposredni svedoci Ćuruvijinog ubistva, Matić odgovara da više detalja ne može da iznese zbog „uspešnosti daljeg rada i bezbednosti potencijalnih svedoka“.

 Komisija o svom radu redovno izveštava svog osnivača - Vladu Srbije, kao i javnost kroz povremena saopštenja. Rezultati rada Komisije će biti vidljivi kroz krivični progon počinilaca, organizatora i pomagača, a na kraju rada, Komisija će objaviti svoj detaljan izveštaj, ističe Veran Matić.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi