Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Šta traži RTV
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 09. 2013.

Izvor: Večernje novosti

Šta traži RTV

Nije dobro deliti novac koji ne postoji i tražiti trećinu za program koji predstavlja desetinu od programa s kojim se upoređuje, kaže generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić, komentarišući zahtev da RTV dobija 25 procenata budžetskih sredstava za javne servise.

 

Direktor Radiodifuzne ustanove Vojvodine RTV Srđan Mihajlović rekao je juče da se rukovodstvo pokrajinskog javnog servisa zalaže da u budućoj raspodeli sredstva RTV dobije 25 odsto, umesto dosadašnjih 20 procenata.

- Ne razumem šta je 25 posto? Od čega? Za šta? Valjda treba pogledati obim poslova, rezultat programa, funkciju i značaj pokrajinskog servisa, pa onda odrediti potrebne finansije. Nije dobar metod odmeravanja - koliko će dobiti RTS pa nama dajte trećinu toga. Po toj logici nama treba osam puta više nego njima. A danas nema ni za nas, ni za njih - kaže direktor RTS Aleksandar Tijanić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi