Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Samo TV Nova želi frekveniciju Avale
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 07. 2013.

Izvor: B92

Samo TV Nova želi frekveniciju Avale

Televizija Nova jedina je zvanično podnela dokumentaciju RRA na konkurs za dobijanje nacionalne frekvencije televizije Avala, a koji ističe danas. Zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadzić rekao je agenciji Beta da će se tačan broj zainteresovnih znati tek nakon 48 sati, pošto postoji mogućnost da neko pošalje ponudu danas poštom.

On je kazao i da mu se telefonom javio još jedan emiter koji je najavio da će danas zvanično pondeti dokumentaciju.

"Nas su danas zvali sa jedne televizije i pitali su nas do koliko radimo, kako bi došli da predaju dokumentaciju za dobijanje frekvencije, ali ne mogu vam reći o kome se tačno radi", rekao je Karadzić.

Televizija Avala prestala je sa radom u novembru 2012. godine, pošto nije uložila prigovor na odluku tog tela o oduzimanju dozvole za emitovanje programa.

Prema pisanju medija, do sada jedni zvanični ponuđač - TV Nova je projekat nekadašnjeg direktora Prve televizije Dejana Jocića.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

10.07.

2013.

Dejan R. Popovic, dipl. inz. [neregistrovani] u 08:29

Ne moze i Inicijalna mreza i pare

Nije tacna tvrdnja iz naslova ovog teksta. Frekvenciske kanale (a ne frekvenciju) "TV Avale" zeli i Javno preduzece "Emisiona tehnika i veze" da bi prosirilo svoju (nasu) Inicijalnu mrezu - digitalnu terestricku TV radio-difuznu mrezu Srbije (u zacetku i izgradnji).

Sta ce na ovu zelju "TV Nove" i RRA da kazu ambasador Dezer i Vlada Srbije?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi