Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Cvijanove pretnje Našim i dalje na mrtvoj tački
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 07. 2013.

Izvor: Naše novine

Cvijanove pretnje Našim i dalje na mrtvoj tački

Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu ni posle 50 dana nije se pomerilo sa mrtve tačke u slučaju pretnji poslanika i funkcionera SNS-a Vladimira Cvijana Našim novinama. Baš kao i nekoliko dana nakon što su po nalogu Cvijana štampani i deljeni leci sa fotografijama našeg glavnog urednika Antonija Kovačevića i direktora Vuka Vučurevića ispod kojih je pisalo „Pažnja, pedofili“, iz tužilaštva je stigao isti odgovor, a to je da je „pokrenut pretkrivični postupak“.

- Prvo osnovno javno tužilaštvo izdalo je zahtev za prikupljanje potrebnih informacija i obaveštenja Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije, Odeljenju za javni red i mir. Nakon razmatranja dostavljenih izveštaja i svih prikupljenih podataka relevantnih u ovoj krivičnoj pravnoj stvari, Prvo osnovno javno tužilaštvo u čijoj je nadležnosti rad po ovom predmetu doneće odluku o daljem postupanju u ovom predmetu - odgovoreno je Udruženju novinara Srbije koje je poslalo zahtev ovoj ustanovi sa pitanjem dokle se stiglo sa slučajem Naših novina i Vladimira Cvijana.

Isti odgovor smo dobili samo pet dana nakon što je Cvijan naredio distribuciju i štampu kompromitujućih letaka, a zbog čega su čelni ljudi Naših novina podneli krivične prijave.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi