Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Bojan Pajtić nabavlja lek Bajfordu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 05. 2013.

Izvor: Blic, B92

Bojan Pajtić nabavlja lek Bajfordu

Nakon pisanja medija da autoru dečijih TV serija Timotiju Džonu Bajfordu, koji se bori sa kancerom, nedostaje najvažniji lek, u pomoć mu se javio Bojan Pajtić.

Blic piše da se Bajfordu, nakon jučerašnjeg apela, javio predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić i ponudio da mu lek nabavi iz Budimpešte.

"Javio mi se iz Novog Sada gospodin Bojan Pajtić, predsednik vojvođanske Vlade, čiji otac može da mi kupi lek u Budimpešti i donese u Beograd. Veoma sam mu zahvalan. Ja već tri dana nemam taj osnovni lek, a me bi valjalo da dugo budem bez njega. Nadam se da ću početkom nedelje da ga dobijem. Kutija sadrži 50 tableta koje se piju jednom dnevno. Očekujem da Vlada u tom periodu od 50 dana reši pitanje nabavke ovog leka", rekao je Bajford za Blic.

On napominje da je još strašnije od njegovog slučaja to što deca sa retkim bolestima takođe trpe nestašicu važnih lekova u Srbiji.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi