Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Njuz Maks i Telekom Srbija potpisali Ugovor o licenci za Jugoistočnu Evropu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 04. 2023.

Autor: Mondo Izvor: Mondo

Njuz Maks i Telekom Srbija potpisali Ugovor o licenci za Jugoistočnu Evropu

Kristofer Radi (Christopher Ruddy), generalni direktor Njuz Maks Media Inc. istakao je da se Njuz Maks raduje partnerstvu sa Telekomom Srbija koji je postao izuzetno značajan učesnik na brojnim evropskim tržištima.

Njuz Maks Media Inc. vodeća američka kablovska informativna i digitalna medijska kompanija i Telekom Srbija, jedna od vodećih kompanija na polju fiksne i mobilne telefonije, interneta i multimedijalnih usluga u Jugoistočnoj Evropi, potpisali su ugovor o višegodišnjoj licenci koja će omogućiti Telekomu Srbija da svojim korisnicima emituje sadržaj Njuz Maksa.

„Telekom Srbija se ponosi time što je Njuz Maks odabrao nas kao pouzdanog partnera koji će emitovati njegov sadržaj i proširiti njegovo prisustvo u Evropi”, istakao je generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić. „Nakon Blumberga i Juronjuza, Njuz Maks je treći takav partner Telekoma Srbija koji nastoji da u Srbiju i region donese tačno i pouzdano informisanje od tako važnih partnera Srbije kao što su Sjedinjene Države. Telekom Srbija će obezbediti da vesti koje se budu emitovale širom Jugoistočne Evrope budu vrhunskog kvaliteta i u saglasnosti sa Njuz Maks-ovim brendom u Sjedinjenim Državama.”

Kristofer Radi (Christopher Ruddy), generalni direktor Njuz Maks Media Inc. istakao je da se Njuz Maks raduje partnerstvu sa Telekomom Srbija koji je postao izuzetno značajan učesnik na brojnim evropskim tržištima.

Radi je dodao: „Njuz Maks smatra ovaj sporazum dobrom prilikom da uspostavi saradnju sa Telekomom Srbija kao priznatim liderom u oblasti multimedije, kao i da učvrsti veze između Amerike i srpskog naroda i Balkana. Sjedinjene Države i Srbija bili su saveznici u oba svetska rata, imaju zajedničku želju da se prevaziđe destruktivno nasleđe komunizma u Istočnoj Evropi i kontinuirano podržavaju demokratska društva. Smatramo da će milioni Amerikanaca, Srba i ostalih naroda u nama videti važan izvor informacija kojima mogu da veruju.“

O NjUZ MAKSU:
Njuz Maks Media Inc. upravlja Njuz Maksom, jednom od vodećih informativnih televizija u SAD-u. Kanal Njuz Maks emituje se na svim glavnim kablovskim i satelitskim sistemima. Njuz Maksove medijske sadržaje redovno prati 40 miliona Amerikanaca preko Njuz Maks TV-a, Njuz Maks App, njegovog popularnog veb-sajta Njuz Maks.com, kao i putem publikacija kao što je Njuz Maks Magazine. Forbes je Njuz Maks nazvao „informativnom silom”.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi