Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Voditelj Si-En-Ena poslat na obuku zbog komentara o 'najboljim godinama' žena
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 02. 2023.

Autor: Beta Izvor: Beta

Voditelj Si-En-Ena poslat na obuku zbog komentara o 'najboljim godinama' žena

Voditelj jutarnjeg programa na američkoj TV Si-En-Ena, Don Lemon, biće vraćen na posao tek pošto prođe "formalnu obuku" na koju je poslat zbog komentara godina očekivane kandidatkinje opozicione Republikanske stranke za predsednicu SAD, Niki Hejli.

Direktor te medijske kuće, Kris Liht, izjavio je da je Lemon "skinut s programa" jer je tokom diskusije o starosti političara u jutarnjem programu rekao da 51-godišnja Niki Hejli "nije u najboljim godinama" i da smatra da su najbolje godine za žene "dvdesete, tridesete, a možda i četrdesete", prenosi Glas Amerike (Voice of America).

Njegova koleginica u studiju, Popi Harlou, zbog toga ga je kritikovala tokom emisije, na šta je Lemon odgovorio: "Ne ubijajte glasnika, ja samo govorim činjenice" i pozvao se na podatke sa interneta.

Direktor Si-En-Ena je rekao da je Lemon "veoma ozbiljno shvatio" da je loše to što je govorio, priznao da je pogrešio i pristao da učestvuje u "formalnoj obuci". Direktor Liht je njegove komentare u programu ocenio kao "uznemirujuće, neprihvatljive i nepravedne".

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi