Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Popović: Odvratno je šta mediji rade protiv Memedovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 02. 2023.

Autor: N1/UNS Izvor: N1

Popović: Odvratno je šta mediji rade protiv Memedovića

Profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu Danica Popović ocenila je da je odvratno sve što se poslednjih dana objavljuje medijima protiv Jovana Memedović. "Kada pogledate ko ga kritikuje - Informeri i Kuriri, i mene su voleli jedno vreme da kritikuju, samo mogu da kažem Memedoviću da izdrži, da se pravi da se ništa ne dešava", rekla je Popović za N1.

Ona je istakla i da misli da bi Mememdović na BBC-u na primer, bio neprikosnovena zvezda. Dodala je da je jedna od najboljih stvari na televiziji njegova emisija „Sasvim prirodno“.

Sve što se dešava oko Memedovića i priče o trošenju sredstava na RTS-u prema njenim rečima ukazuje na to da je Memedović kolateralna šteta i da nije bilo ništo lično usmereno ka njemu jer je on jedna od retkih medijskih ličnosti koje su od kada je došao na ta mesta u RTS-u stekao veliko poštovanje – od poznavanja boksa do jako pametnih i kulturnih komentara do toga da može da vodi TV šou na prihvatljiv način…

„Ko od vas bi to umeo da uradi, a kad bi umeo za koje pare bi to hteo da uradi?“, zapitala je Popović.

Video: N1

„Ja sam čula da je najplaćenija emisija ‘Verski kalendar’…Stotine hiljda evra za nešto što bi svako sa gimnazijom mogao da radi. Mislim da je to donacija SPC i to baš određenoj parohiji, to nikakve veze sa TV nema“, rekla je Popović.

Ona je ocenila da se sve „dešava jer hoće da disciplinuju Bujoševića“.

„A sve se dešava u glavi tog čoveka koji nama rešava Kosovo, strane investicije, stadione, subvencije…Dok svako u zemlji ne bude imao svoj posao, ovde neće biti bolje nego što je sada“, naglasila je Popović.

Komentari (3)

ostavi komentar
pon

20.02.

2023.

anonymous [neregistrovani] u 18:17

Re:

E bas je Danuca Popivic kompetentna i neutralna u ovom sporu. dok vecina zaposlenih u RTS prima niemakne, cak i male plate, neki ta veliku platu ne moraju nista da rade, a usto imaju privatne furme cijw produkte prodaju tom istom RTS za enormne sume...To nije samo morakni delikr vec, rekla bih, i kriminal...No, sacekajmo izvestaj policijekoja he vec usla u Javni servus...

Odgovori
pon

20.02.

2023.

Kolega [neregistrovani] u 17:43

3 u 1

Gospođo,

Zaboravili ste da je Memedović stalno zaposlen kao novinar sportske na RTS-u, sa 25-26 radnih dana mesečno.

Kako stigne da snima i sprema emisiju vam Beograda za poseban honorar u radno vreme na sportskoj ?

Kako uspe i da vodi kviz za extra honorar u isto to vreme ?

Odgovori
pon

20.02.

2023.

anonymous [neregistrovani] u 13:55

SUKOB INTERESA

Gospodjo, samo ste nešto zaboravili kada je reč o Memedoviću. On je zaposlen u RTS, prima plaru u Javnom servisu, koji plaća zdravstveno, penziono osiguranje,a istovremeno ima svoju firmu koja pravi "Sasvim prirodno" i prodaje RTS-u. Da li je to moralno, da li je to kažnjivo, ne činili vam se da je to sukob interesa. Ali, vi opravdavate svakoga ko se bavi prisvajanjem tudjeg kaop što ste vi učinili i za to odstranjeni iz akadmske zajednice. Bolje ćutite...

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi