Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Olivera Zekić demantuje da će postati direktorka RTS-a: To je za neke vrednije od mene
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 02. 2023.

Autor: Danas Izvor: 021.rs

Olivera Zekić demantuje da će postati direktorka RTS-a: To je za neke vrednije od mene

Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić negirala je navode pojedinih medija da će ona biti nova direktorka Radio-televizije Srbije.

"To je za neke vrednije od mene. I koji ne rade za pločicu na vratima", rekla je Zekić za Danas.

Na pitanje da li bi prihvatila tu fukciju, ako bi joj bila ponuđena, izričito je odgovorila - ne.

Podsetimo, spekulacije da bi Zekić mogla da zameni Dragana Bujoševića na mestu generalnog direktora javnog servisa, plasirao je portal Direktno.  

Kako su istakli u tekstu, u medijskim kuloarima se priča da se iza cele hajke na Dragana Bujoševića i RTS krije ideja o smeni Bujoševića, te da bi na njegovo mesto trebalo da dođe upravo predsednica Saveta REM-a.

Podsetimo, RTS prethodnih dana potresa afera koju je otvorio portal Pištaljka, otkrivajući da veliki broj zaposlenih na javnom servisu preko sopstvenih producentskih kuća prodaje emisije matičnom mediju, pritom zarađujući velike honorare. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi