Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mask uvodi tvitove od 4.000 karaktera narednog meseca
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 01. 2023.

Autor: RTS, Tviter Izvor: RTS

Mask uvodi tvitove od 4.000 karaktera narednog meseca

Promena ograničenja maksimalnog broja karaktera deo je mnogo šireg „remonta“ korisničkog interfejsa „Tvitera“, koji se najavljuje narednih meseci.

Izvršni direktor „Tvitera“ Ilon Mask potvrdio je da će narednog meseca ograničenje broja karaktera biti pomereno sa 280 na 4.000.

Prvi put predložena u decembru, promena je samo deo većeg „remonta“ društvene platforme, koji američki milijarder želi da izvede predstojećih meseci.

Povećanje dužine „tvitova“ tek je drugi put da je promenjeno ograničenje broja karaktera. Prethodni put, 2017. godine, pomereno je sa 140 na 280 karaktera.

Mask je objasnio da će duži „tvitovi“ dobiti isti prostor kao i svi ostali, ali da će na njima biti opcija „prikaži više“.

Opšte preuređivanje interfejsa uključivaće mogućnost „svajpovanja“ između predloženih poruka i tvitova ljudi koje pratite, kao i opciju „bukmarkovanja“.

„Takođe ćemo krajem tromesečja dodati i jednostavne opcije formatiranja, poput podebljavanja i podvlačenja slova i veličine fonta“, rekao je Mask.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi