Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kacin: Okončati slučaj Ćuruvija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 04. 2012.

Izvor: Blic

Kacin: Okončati slučaj Ćuruvija

Beograd - Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin potvrdio je “Blicu” da je primio i već odgovorio na pismo Jove Ćuruvije, koji je zatražio pomoć kako bi se rasvetlilo ubistvo njegovog brata novinara Slavka Ćuruvije.

Kacin nije želeo da otkrije šta stoji u odgovoru, ali je naglasio da ovaj slučaj i ubistva drugih novinara u Srbiji moraju da dobiju sudski epilog.Jovo Ćuruvija mi je ukazao na nešto čega sam već dugo svestan.

Postoje jaki otpori u nekim političkim i institucionalnim krugovima u Srbiji kad se pokrenu pitanja koja ukazuju na spregu kriminala i državnog vrha Srbije pod Slobodanom Miloševićem. Smatram da zločin mora da dobije sudski epilog - kaže Kacin.

Ćuruvija se u pismu Kacinu požalio da su 13 godina od ubistva Vlada Srbije, policija i pravosuđe pasivni u rasvetljavanju ubistva.

I. M. J.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi