Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Umrla mlada novinarka Marijana Mijailović
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 02. 2009.

Izvor: Politika

Umrla mlada novinarka Marijana Mijailović


Šabac – Posle teške bolesti, juče u 6.30 časova, u Šapcu je preminula Marijana Mijailović, jedna od najdarovitijih mladih šabačkih novinarki.

Marijana je rođena 1978. godine u ovom gradu, a žurnalizmom se profesionalno bavila u RTV Šabac od 2001. godine. Oblast o kojoj je najčešće i veoma kvalitetno informisala javnost bilo je upravo zdravstvo.

U istoriji ove TV stanice, ali i šabačke bolnice ostaće njeni brojni prilozi o laparoskopskoj hirurgiji, bezbolnim porođajima, savremenim dostignućima u kardiologiji i prevenciji bolesti...

Komemorativni skup povodom smrti Marijane Mijailović biće održan danas sa početkom u 11 časova u prostorijama RTV Šabac, a sahrana je zakazana za isti dan u 13 časova na šabačkom Novom groblju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi