Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Danasov sajt među 50 najboljih
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 02. 2009.

Izvor: Danas

Danasov sajt među 50 najboljih


Beograd - „Ako želite da čitate dnevne novine i akcenat stavljate na količinu kvalitetnog teksta, sajt dnevnog lista 'Danas' je dobar početak potrage. Uz tekstove tu su i ilustracije, fotografije, pa i legendarne "Koraksove karikature'", navode urednici specijalizovanog kompjuterskog magazina "PC Press" koji su u svoju tradicionalnu listu pedeset najboljih domaćih prezentacija za 2008. godinu ponovo uvrstili i veb prezentaciju našeg lista čija je adresa http://www.danas.rs/vesti/naslovna.1.html

Pažljivom oku stručnog žirija nije promaklo ni novo elektronsko ruho našeg lista.

„Ova promena odraz je promenjenog načina pristupa internetu u našem društvu jer je u proleće 2008. godine Internet prostor Srbije je konačno dobio sopstveni domen - RS. Istovremeno su pravila registrovanja domena liberalizovana, što se pokazalo kao pravi potez. Broj registrovanih "RS" domena se krajem 2008. godine približio cifri od 50.000, a mnogi među njima nisu postojali u "YU" prostoru. Ova sinergija dovela je do toga da danas za mnoge potrebe domaći korisnici interneta ne moraju da lutaju van domaćeg Veb prostora i stranica na srpskom jeziku“, piše "PC Press".

Veb sajt našeg dnevnika našao se na listi 50 najboljih domaćih vebova i 2007. godine, a od ostalih smo se izdvajali po tome što se gotovo čitav sadržaj štampanog izdanja objavljuje na vebu bez, sve češće, „jednodnevne zadrške“ kojoj drugi pribegavaju.

V. M.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi