Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novo priznanje za "Politiku onlajn"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 02. 2009.

Izvor: Politika

Novo priznanje za "Politiku onlajn"

Stručni mesečnik „PC Pres” je po dvanaesti put u velikoj godišnjoj analizi domaćih veb sajtova proglasio najbolje, koji će dobiti tradicionalnu markicu kvaliteta „Top 50”.

 „Politika onlajn” je treću godinu uzastopno dobila ovo ugledno priznanje, uz obrazloženje: „’Politika’ se nije libila eksperimentisanja na svom sajtu, pa su nuđene razne forme distribucije informacija, uz plaćanje i bez njega, da bi stigli do koncepcije jednostavno = savršeno. Obezbeđen je pristup praktično kompletnom štampanom izdanju, formirani su forumi i ankete, a reagovanja i komentari čitalaca su ozbiljniji nego na sličnim sajtovima... baš kao i sam list ’Politika’”.

Nagrađeni sajtovi su razvrstani u kategorije: informacije, zabava, avanturizam i sport, kultura, društvo, oglasi, e-kupovina, tehnologija i servisi, a među sajtovima koji su dobili ovo priznanje su i b92.net, blic.rs, Beograd.rs, naslovi.net, planplus.rs, knjizara.com, rastko.rs, humanost.org, mobilnisvet.com i poslovi.infostud.com. Kompletan tekst sa listom 50 najboljih domaćih sajtova možete pročitati na http://www.pcpress.rs/arhiva

Na „Politikinom” sajtu su inače nedavno pokrenute dve nove rubrike: „Vesti dana” i „Debate” (http://www.politika.rs/debate) koje pružaju priliku da na najaktuelnije teme izborom opcija „za” i „protiv” pored autora polemišu i čitaoci.

Među posetiocima sajta je izuzetno popularan i tekst „Kako preživeti 2009” (http://www.politika.rs/preziveti2009), u kojem su urednici i novinari „Politike” u jednoj sasvim novoj formi dali svoje savete za opstanak u ovoj kriznoj godini.

T.P.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi