Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Потврђена пресуда за претње Бранкици Станковић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 09. 2010.

Извор: Блиц

Потврђена пресуда за претње Бранкици Станковић

Београд - Веће Апелационог суда јуче је потврдило пресуду Стефану Хаџи Антоновићу којом је осуђен на 15 месеци затвора због угрожавања сигурности новинарке Б92 Бранкице Станковић.

У саопштењу Апелационог суда наведено је да је он починио кривично дело за које је осуђен јер је угрозио сигурност ауторке „Инсајдера“. Хаџи Антоновић осуђен је јер је 5. децембра 2009. у стању урачунљивости угрозио сигурност Бранкице Станковић тако што је са свог рачунара послао претеће поруке преко друштвене мреже „Фејсбук“.

Због угрожавања сигурности Бранкице Станковић 4. августа је првостепено на 16 месеци затвора осуђен један од вођа навијача Партизана Милош Радисављевић Кими. Радисављевић је водио навијање на једној утакмици прошлог децембра када су навијачи певали: „Отровна си као змија, проћи ћеш к’о Ћурувија.“ (Бета)

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси