Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Стижу нове и старе емисије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 09. 2010.

Извор: Данас

Стижу нове и старе емисије

Фокс се представио као Прва српска телевизијаТелевизија

Фокс од 20. септембра мења име у Прва српска телевизија, а нови концепт и будуће емисије представљени су данас новинарима на снимању специјалног издања „Вече са Иваном Ивановићем“, у којем је гостовао генерални директор те медијске куће Дејан Јоцић.

Ивановић је најављујући старт Прве, духовито приметио како ће њихова телевизија са националном фреквенцијом имати, између осталог, од шпанских серија „две турске“, ријалити шоу „ВИП Сурвајвер“ који је „сличан Пинковој Фарми“, Јоцић који је постављен на чело телевизије када ју је после четири године Фокс продао пре неколико месеци грчкој „Атена групи“, нашалио се у Ивановићевом шоу да је ново име одабрано, јер је њено седиште на почетку Београда „прва када улазите са аутопута“.

- Кад сам рекао српска телевизија сви су се уплашили, зато што је национално у имену. Подсетило ме на Немачку пре 40 година, када су сви избегавали немачке заставе. То је грешка! - рекао је Јоцић, који је до доласка у Србију радио у низу немачких телевизија. Према његовим речима, друге телевизије у Србији производе много негативних емоција, док кад упознате Србе као породичне људе, схватите да се ради о позитивним људима.

- Такав народ заслужује исто такву телевизију. Овај народ и земља су јако поносни и имаће много шансе у следећим годинама. Циљ нам је да будемо први у народу, а то се може остварити само квалитетом - рекао је Јоцић.

Ускоро на Првој, после две сезоне на Фоксу, креће и ВИП издање „Сурвајвера“, а његов водитељ глумац Андрија Милошевић рекао је Ивановићу да ће то бити најбоље издање ријалитија до сада, јер су се у преживљавању у дивљини познате личности показале углавном боље од претходних учесника, обичних људи.

- Виповци су се показали као људи без комплекса, који су бескомпромисно ушли у борбу. Већина је била боља од претходних такмичара. Биле су теже и игре, и нису имали олакшице - истакао је Милошевић, додавши да је његова екипа овај пут доживела три земљотреса током снимања овог лета на Филипинима.

Како је најављено, Јасна Јовановић и Срђан Карановић водиће информативну емисију „Експлозив“, а Нина Радуловић и Данијела Јанков „Ексклузив“ о свету познатих личности. Водитељ који се прочуо временском прогнозом стојећи током снимања изложен олуји Урош Миловановић најавио је да ће водити емисију о свакодневним занимљивостима „Галилео“, а Прва је најавила и да ће наставити емитовање квиза „Желите ли да постанете милионер“ водитеља Ивана Зељковића.

Биће ту и кулинарски ријалити „Паклена кухиња“, као и наставак криминалистичко-документарног серијала „Досије“ аутора Машана Лекића, који је открио да је у ранијим сезонама због буџетских ограничења био присиљен да као статисте у играним деловима ангажује мајку и баку.

Глумац популаран по серији Радио-телевизије Србије „Село гори, а баба се чешља“ Ненад Окановић најавио је да ће на Првој у квиз-шоу „Волим Србију“ бити капитен једног такмичарског тима, а другог репер Ајс Нигрутин, док ће водитељ бити Милорад Мандић-Манда.- Замишљено је да буде у шоу награда тегла ајвара - рекао је Окановић, који је најавио и ријалити „ТВ риџа“, наставак квиза „Кеш такси“ у коме у таксију сада путници градског превоза одговарају на наградна питања контролора.
Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси