Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Осам општина расписало конкурсе за суфинансирање медијских пројеката
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

10. 02. 2023.

Аутор: С. Д. Извор: УНС

Осам општина расписало конкурсе за суфинансирање медијских пројеката

Општине Богатић, Жабаљ, Уб, Рашка, Бачки Петровац, Ражањ, Опово и Лајковац расписале су конкурсе за суфинансирање медијских пројеката. Од њих је највише новца издвојила Општина Рашка – 20 милиона динара, а најмање Општина Уб – четири милиона динара.

Више новца од многих градова је за медијске пројекте издвојила Општина Рашка – 20 милиона динара. Најмањи износ за који медији могу конкурисати је 50 хиљада динара, док је највећи 10 милиона динара. Медији могу конкурисати до 28. фебруара.

Општина Богатић је за суфинасирање медијских пројеката издвојила седам милиона динара. Најмањи износ по пројекту је 100.000 динара, а највиши 1.7 милиона. Рок за подношење пројеката је 24. фебруар.

Конкурс за суфинансирање медијских пројеката расписала је и општина Жабаљ. Укупна средства која је општина определила за ову намену су 10 милиона динара. Најмањи износ за који се може конкурисати је 50 хиљада динара, а највећи је половина укупних средстава - пет милиона. Конкурс је отворен до 28. фебруара.

За суфинансирање медијских пројеката Општина Уб је издвојила четири милиона динара. Најмањи износ по пројекту је 50 хиљада динара, а највиши 1.8 нилиона. Рок за пријаву је 24. фебруар.

Општине Бачки Петровац је за суфинансирање медија у овој години издвојила 6.7 милиона динара. Најнижи износ за који се може конкурисати је 100 хиљада динара, а највиши три милиона. Рок за подношење пријава је 22. фебруар.

За медијске пројекте Општина Ражањ је издвојила укупно 300 хиљада динара. Најмањи износ средстава по пројекту је 30 хиљада динара, док је највећи 270 хиљада динара. Рок за пријаву је 21. фебруар.

Производњу медијског садржаја ће суфинансирати и Општина Опово, која је за ову сврху издвојила укупно осам милиона динара. За пројекат се највише може доделити три милиона, а најмање 50 хиљада динара. Пријаве се могу послати до 1. марта.

Конкурс за медијске пројекте расписала је и општина Лајковац, која је издвојила укупно 5 милиона. Најмањи износ средстава по пројекту је 10 хиљада динара, а највећи 2 и по милиона динара. Рок за пријаву је 1. март.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси