Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Још месец дана до затварања конкурса РуралФото
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

23. 08. 2024.

Извор: Агроклуб

Још месец дана до затварања конкурса РуралФото

Више од 500 фотографија пристигло је до сада на РуралФото - избор најбољих руралних фотографија у 2024. години.

Придружите им се и ви, да заједнички промовишемо лепоте наших села. Позивамо све аматере и професионалце да до 23. септембра 2024. номинују своје фотографије путем интернета, односно друштвене мреже КЛУБ.

Погледајте које кадрове су досад забележили читаоци Агроклуба.

Сваки учесник мора бити пунолетан и регистрован на порталу Агроклуб. Важно је испунити све податке у регистрационом профилу, како би пријава била прихваћена. Правила избора РуралФото 2024 прочитајте ОВДЕ.

Сваки учесник може послати четири (4) фотографије, по једну у свакој категорији, а оне су: производња хране, село, животиње и природа.

Стручни жири по завршетку номинација бира по 10 најбољих фотографија из сваке од категорија, након чега сами учесници избора гласају за победничке фотке. Аутори фотографија тако сами бирају најбоље од најбољих.

Како номиновати фотографије погледајте овде

Аутори најбољих фотки у свакој од категорија освајају 500 евра (бруто), а она са највише лајкова на КЛУБУ - награду публике, викенд одмор у Барањи.

Проглашење победника и изложба најбољих радова са РуралФото избора одржаће се у Осијеку, 4. октобра 2024. године на конференцији АгроРоцкс чији су суорганизатори: ХАПИХ, ХПК, Осјечко-барањска жупанија, ФАЗОС и Друштво аграрних новинара Хрватске.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси