Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  СКГО организује конкурс за најбоље медијске прилоге
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

06. 09. 2022.

Аутор: УНС/СКГО Извор: УНС/СКГО

СКГО организује конкурс за најбоље медијске прилоге

Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије (СКГО) организује конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи под називом "Другачије од других". Заинтересовани новинари могу послати прилоге који су објављени у периоду од 1. јула до 17. октобра.

 

Прилози би требало да представе теме везане за животну средину, локални економски развој – женско предузетништво, смањење ризика од катастрофа или родну равноправност на локалном нивоу.

Конкурс се спроводи у оквиру пројекта "Одрживе и инклузивне услуге на локалном нивоу" који финансира Влада Шведске.

Расписивањем овог конкурса СКГО жели да истакне важност и улогу локалних власти у овим областима, а у циљу побољшања квалитета услуга које пружају грађанима, наводи се у саопштењу овоф удружења.

У оквиру конкурса "Другачије од других", стручни жири одабраће пет најбољих радова, чији ће аутори бити награђени лаптоп рачунарима. Жири ће чинити уредници бројних медија из Србије - Оливера Петровић Стојанчић из РТС-а, Лана Гедошевић из Блица, Зоран Секулић из ФоНета, Владан Самарџић из Вечерњих новости и Срђан Бошковић Радио Београда 1.

Новинари прилоге могу послати Служби за информисање СКГО електронским путем на milos.obradovic@skgo.org и zeljko.krnetic@skgo.org,, или поштом на адресу Стална конференција градова и општина – Служба за информисање, Македонска 22/ВИИИ, 11000 Београд, са назнаком – Медијски конкурс "Другачије од других".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси