Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Министарство културе и информисања објавило резултате конкурса за суфинансирање медијских пројеката
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

07. 07. 2022.

Аутор: А.Н. Извор: УНС

Министарство културе и информисања објавило резултате конкурса за суфинансирање медијских пројеката

Министарство културе и информисања је данас на свом сајту објавило резултате десет конкурса за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања, који су закључени 6. априла. Одабраним медијима ће на основу ових десет конкурса бити додељен 351 милион динара.

 

На сајту Министарства културе и информисања објављени су резултати конкурса за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја за интернет медије, радио, телевизије, штампане медије и сервисе новинских агенција, електронске медије са Косова и Метохије, за медијске садржаје на језицима националних мањина.

Објављена су и решења за конкурсе за медијске садржаје намењене особама са инвалидитетом, медијске пројекте који промовишу и афирмишу теме из области културе и медијске садржаје намењене припадницима српског народа у земљама региона.

На сајту Министарства културе и информисања су и резултати Конкурса за суфинансирање проjеката oрганизовања и учешћа на стручним, научним и пригодним скуповима, као и унапређивања професионалних и етичких стандарда у области jавног информисања

Корисницима којима су одобрена средства за суфинансирање пројеката путем имејла ће бити послат уговор о суфинансирању пројекта и детаљна упутства стручне службе о спецификацији трошкова у ревидираном буџету.

Министарство културе и информисања је резултате за свих десет конкурса објавило 92. дана од закључења конкурса. Према Правилнику о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања, одлука о расподели средстава доноси се у року од 90 дана од дана закључења конкурса.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси