Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nagrada za plemenitost
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 03. 2010.

Izvor: Večernje novosti

Nagrada za plemenitost


"Večernje novosti" dobile su priznanje Kluba privrednih novinara Srbije za akciju "Najplemenitiji podvig godine", koju naš list organizuje već 47 godina.

- Ova plaketa je priznanje da "Novosti" uspešno promovišu plemenitost, hrabrost i dobrotu - rekla je Snežana Stojsavljević, pomoćnik izvršnog direktora za izdavačku delatnost "Novosti".

Klub privrednih novinara, Agrobanka i Centar za mala i srednja preduzeća u Beogradu po treći put organizovali su promociju najuspešnijih projekata u opštinama i gradovima. Žiri, kojem je predsedavao prof. dr Milutin Milovanović, odlučio je da priznanja dobiju sedam gradova i 11 projekata.

Kristalni pehar opština i grada budućnosti dodeljen je gradonačelnicima Šapca, Čajetine, Jagodine i Pećinaca, kao i predsednicima opština Surčin, Novi Bečej i Štrpce. Avalski toranj, Fond za mlade talente, Fond za mlade poljoprivrednike i KK Partizan nagrađeni su zlatnom plaketom za projekat budućnosti.

M.Lj.P.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi