Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Plus za saradnju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 03. 2010.

Izvor: Večernje novosti

Plus za saradnju


Najkomunikativnija osoba u 2009. godini ponovo je ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić, pokazuje istraživanje PR agencije "Pragma", koja je anketirala novinare najvažnijih srpskih medija o kvalitetu odnosa organizacija i javnih ličnosti u Srbiji sa medijima.

Osim Ljajića, najkomunikativniji državni funkcioneri lane su bili: Dragan Đilas, Ivica Dačić, Vuk Jeremić, Rodoljub Šabić i Radovan Jelašić.

Među političarima koji nemaju državnu funkciju najupečatljiviji je bio Aleksandar Vučić, dok se u samom vrhu ličnosti koje su na kvalitetan način promenile svoj imidž u odnosu na 2008. godinu nalaze Tomislav Nikolić, Ivica Dačić i Dragan Đilas.

Najbolje odnose sa medijima imali su ministarstva za rad i socijalnu politiku, MUP, životne sredine i prostornog planiranja, poljoprivrede i Narodna banka Srbije.

U kategoriji privrednih organizacija najbolje su komunicirali s medijima "Delta" holding, "Telekom" MTS, "Telenor", "Merkator" i Banka Inteza, a među neprofitnim organizacijama novinari su izdvojili Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju Banja Koviljača. Među događajima koji su obeležili 2009. godinu novinari su izdvojili Univerzijadu, sahranu patrijarha srpskog gospodina Pavla i akciju "Očistimo Srbiju".

V.N.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi