Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nova hapšenja zbog pretnji Stankovićevoj
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 12. 2009.

Izvor: RTS onlajn

Nova hapšenja zbog pretnji Stankovićevoj

Policija uhapsila još tri osobe osumnjičene da su pretile smrću novinarki B92 Brankici Stanković. Uhapšeni će biti predati istražnom sudiji, saopštio MUP.

Posle pretnji smrću novinarki B92 Brankici Stanković, policija uhapsila još tri osobe, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Kako je navedeno, uhapšeni su Bogdanović Nemanja (22), Odalović Nemanja (19) i Glišović Bojan (19), koji će biti predati istražnom sudiji.

Zbog sumnje da su učestvovali u grupi koja je u sredu, na fudbalskoj utakmici Partizan-Šahtjor pozivala na ubistvo novinarke Stanković, ranije su uhapšena tri lica - Milan Gudović (23), Goran Klještan (33) i Aleksandar Perišić (28).

Ministar policije Ivica Dačić je tom prilikom poručio da "u ovoj državi niko nikome ne sme da preti i da će MUP preduzeti sve na otkrivanju i hapšenju svih koji ugrožavaju sigurnost i živote drugih".

U Ministarstvu unutrašnjih poslova rečeno je da se nastavlja istraga protiv ostalih lica iz grupe koja su na utakmici upućivala pretnje smrću.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi