Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pet godina emisije "Šta radite bre?"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 12. 2009.

Izvor: Glas javnosti

Pet godina emisije "Šta radite bre?"


Beograd - Autorska ekipa informativne emisije "Šta radite, bre?" obeležila je pet godina emitovanja, prijemom u sedištu Radio-televizije Srbije u Beogradu, kome su prisustvovale brojne ličnosti javnog i političkog života.

"Pet žena vas prati u stopu. Citiramo sve što ste rekli i prikazujemo vas u situacijama u kojima znamo da nekad niste želeli da se nađete. Nećemo odustati. U narednom periodu emisija će ostati na programu Javnog servisa evropske Srbije", rekla je urednica "Šta radite, bre?" Nataša Mihailović okupljenima.

Među zvanicama prijema u Takovskoj 10 bili su poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić, zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, glavni i odgovorni urednik Informativne redakcije RTS-a Nenad Lj. Stefanović, direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac i drugi.

"Šta radite, bre?" je kao 15-minutna emisija o dnevnopolitičkim događajima počela da se prikazuje krajem 2004. godine, a iz RTS-a navode da je u međuvremenu postala "jedna od pet najgledanijih na RTS-u i među deset najgledanijih na svim televizijama".

Pored Mihailovićeve, novinarsku ekipu "Šta radite, bre?" čine Vesna Novaković, Jelena Sinobad, Aleksandra Milivojević i Tihana Bajić. Realizatorke su Brankica Ivanković i Aleksandra Marković. Do sada je emitovano 1.220 izdanja emisije "Šta radite, bre?".

Beta

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi