Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Prijem fotografija do nedelje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 10. 2009.

Izvor: Dnevnik

Prijem fotografija do nedelje


Konkurs za najbolju fotografiju s dosadašnjih Festivala uličnih svirača biće produžen do nedelje, 1. novembra, do kada ćemo primati fotografije.


Akciju su pokrenuli Centar za kulturnu animaciju i „Dnevnik“. Svako može da zaviri među svoje fotografije napravljene na ovom festivalu i izabere one koje najbolje oslikavaju ovu veselu manifestaciju.

Autori tri najbolje fotografije dobiće po fotoaparat, a najuspeliji radovi s konkursa biće predstavljeni na izložbi koja će prethoditi sledećem festivalu.

Najviše tri fotografije, isključivo u formatu jpg, rezolucije 300 dpi, trebalo bi poslati elektronskom poštom na adresu dnevnik.fotokonkurs@gmail.com

Uz snimke je obavezno i propratno pismo s naslovom fotografije, informacijama kada i gde su snimljene, kao i podacima o autoru, kontakt adresom i telefonom. Kada se završi prijem fotografija na stranicama „Novosadske hronike“ biće objavljen izbor najboljih fotografija i na kraju proglašeni pobednici koji će dobiti nagrade.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi