Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Štrajk glađu u „Dnevnik holdingu”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 10. 2009.

Izvor: Dnevnik

Štrajk glađu u „Dnevnik holdingu”


Deo zaposlenih u novosadskim preduzećima “Dnevnik holding” i “Dnevnik štamparija” počeće danas štrajk glađu, najavio je juče sindikat tih firmi.


Štrajk glađu će, kako se precizira, trajati do ispunjenja zahteva. Zaposleni će glađu štrajkovati ispred portirnice na ulazu u zgradu “Dnevnika” i u kancelariji generalnog direktora holdinga, navodi se u saopštenju sindikata.

Radnici ovih preduzeća započeli su protest 20. oktobra, od kada su svakodnevno štrajkovali glađu po jedan sat, te protestovali ispred Izvršnog veća Vojvodine. Zaposleni traže isplatu zaostalih zarada i drugih naknada, povezivanje radnog staža, uplatu zdravstvenog osiguranja.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi