Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novinari iz tri zemlje u Srbiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 10. 2009.

Izvor: Pregled

Novinari iz tri zemlje u Srbiji


Turistička organizacija Srbije organizovala je od 21. do 26. oktobra studijsko putovanje u Srbiji za osam organizatora putovanja iz Holandije koji su zainteresovani za putovanja koja se odnose na kulturu i prirodu, aktivni odmor, avanturistička putovanja i ekskluzivne neotkrivene destinacije.

Za vreme boravka u Srbiji organizatori putovanja iz Holandije su obišli znamenitosti Beograda, a posetili su i Novi Sad, Sremske Karlovce, Nacionalni park Fruška gora, Topolu - Oplenac, Zlatibor, Nacionalni park Tara i Ovčarsko-kablarsku klisuru.

TOS je proteklih dana bio domaćin i novinarima iz Velike Britanije iz medija The Sunday Times, Shropshire Star, Sheffield Star, Shropshire Star i drugih. Kao rezultat septembarske posete Srbiji turističkih novinara iz Slovenije, na TV Slovenija 19. oktobra u emisiji o turizmu „Na lepše“ objavljena je reportaža o Viminacijumu.

Planirano je da reportaža, koja će predstaviti Oplenac i Zasavicu, bude na programu u ponedeljak.

Novinari iz Slovenije su osim navedenih destinacija posetili i Vrnjačku Banju, manastir Žiča, Sirogojno, Mokru goru, Mećavnik, Zlatibor, Taru, Valjevo i druga mesta. Zbog velikog interesovanja predstavnika slovenačkih medija, TOS će krajem novembra organizovati još jedno studijsko putovanje, sa obilaskom ski-centara Srbije.

M.K

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi