Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  "Futura plus" iz duga u stečaj
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 10. 2009.

Izvor: Večernje novosti

"Futura plus" iz duga u stečaj


Trgovinski sud u Beogradu pokrenuo je, na predlog Uprave javnih prihoda, predstečajni postupak protiv preduzeća za distribuciju štampe "Futura plus".


Za privremenog stečajnog upravnika imenovan je Budimir Mrdović", kaže za "Novosti" Stevo Đuranović, predsednik Trgovinskog suda. Po rečima Đuranovića, "Futura plus" je u blokadi zbog duga od 900 miliona dinara.

Vlasnik "Future plus", formirane spajanjem distributerskih lanaca "Duvana", "Borbe" i "Duvan prometa", je Stanko Subotić.

Od 15. septembra najveće novinske kuće prestale su da prodaju svoja izdanja preko "Future plus". Na 1.150 kioska ovog distributera, zbog ogromnih dugovanja, nema izdanja "Novosti","Ringijera", "Kolor presa","Politike".

Preuzeto sa http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=5&status=jedna&vest=159567&title_add=%22Futura%22%20iz%20duga%20u%20ste%C4%8Daj&kword_add=futura%20plus

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi