Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Odloženo suđenje po tužbi Ribnikara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 10. 2009.

Izvor: Pres

Odloženo suđenje po tužbi Ribnikara


Beograd - Suđenje po tužbi porodice Ribnikar koja je podneta protiv lista „Politika“ zbog povrede ugovora i autorskih prava, odnosno izmenjene glave tih novina, odloženo je juče nakon godinu i po dana čekanja da uopšte i počne.


Prvi opštinski sud u Beogradu odložio je suđenje do daljeg zbog bolesti sudije Sanje Leković. Darko Ribnikar izjavio je da je „Politika“ prekršila ugovor iz 1997. godine, koji je potpisala Jara Ribnikar, a u kom se navodi da se neće menjati glava lista.

- Ugovor je prekršen 2007. godine, kada je glava i promenjena. Uzmite u obzir da sada treba da usledi i reizbor sudija, što znači da ko zna kada ćemo doći do pravde. Dakle, porodica mora da nalazi duge puteve kako da se izbori za svoja prava - rekao je Ribnikar.

M. D.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi