Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Đukić-Dejanović očekuje dogovor sa RTS-om
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 09. 2009.

Izvor: Borba

Đukić-Dejanović očekuje dogovor sa RTS-om


Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je posle jučerašnjih razgovora sa predstavnicima RTS-a da očekuje da do ponedeljka ta medijska kuća parlamentu saopšti ekonomske preduslove za nastavak saradnje u pogledu daljeg prenošenja skupštinskih zasedanja. Ona je u izjavi Tanjugu istakla da očekuje da će sa rukovodstvom RTS naći rešenje kako bi i dalje bila obezbeđena javnost u radu parlamenta.


„Očekujem da ćemo naći rešenje i pored toga što ne postoji zakonska obaveza bilo koje institucije, pa ni RTS-a, da obezbedi javnost u radu parlamenta. Građani to očekuju i to je naša elementarna obaveza“, napomenula je predsednica parlamenta. Prema njenim rečima, problem prenošenja sednica Skupštine Srbije biće rešen kada srpski parlament bude imao sopstveni televizijski kanal.

„Ekonomske okolnosti su takve da to sada nije moguće, ali za sve vreme ove saradnje iskreno se nadam da ćemo praviti i korake ka pravom rešenju pitanja“, navela je Đukić-Dejanović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi