Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Borskoj Radio-Televiziji oduzeta regionalna frekvencija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 07. 2009.

Izvor: Blic

Borskoj Radio-Televiziji oduzeta regionalna frekvencija


BOR - Republička radiodifuzna agencija (RRA) nije odobrila nastavak emitovanja regionalnog signala borskoj radio-televiziji, jer taj medij nije ispunio tehničke uslove niti blagovremeno uložio žalbu, rečeno je u tom preduzeću.

Novopostavljeni vršilac dužnosti direktora tog medija koje posluje u sastavu JP „Štampa radio i film“ (ŠRIF) Aurika Milanović, izjavila je da prethodno rukovodstvo, nije na vreme podnelo zahtev za produžetak roka za ispunjavanje tehničkih uslova.

Kako je objašnjeno u ovom preduzeću, tehnički pregled prijemnika koji je preduslov za dobijanje regionalne frekvencije, urađen je na tri lokacije, dok na lokacijama ka Žagubici i Majdanpeku oprema za emitovanje nije postavljena zbog nedostatka novca.

Beta

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi