Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Najboljima put u Brisel
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 07. 2009.

Izvor: Danas

Najboljima put u Brisel


Novinarski konkurs za prilog o evropskim integracijama


Beograd - Kancelarija za Evropske integracije u saradnji sa Delegacijom Evropske komisije i Erste Bankom raspisala je konkurs za novinare štampanih i elektronskih medija za najbolji prilog o evropskim integracijama.

Nagrade će se dodeljivati u pet kategorija: najbolji televizijski izveštaj, najbolji radijski izveštaj, najbolji novinski tekst, najbolji prilog u lokalnim medijima i najbolji prilog u oblasti malih i srednjih preduzeća. Radovi se mogu slati do 1. novembra 2009.

Milica Delević, direktorka Kancelarije za Evropske integracije, istakla je da su ove godine kategorije proširene i da se novinari mogu sami kandidovati ili ih mogu kandidovati redakcije. Žozep Ljoveras, šef delegacije Evropske komisije u Srbiji, ukazao je na neophodnost slobode štampe u evropskim integracijama.

M. M.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi