Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  I „Kurir” najavljuje tužbu protiv B92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 06. 2009.

Izvor: Politika

I „Kurir” najavljuje tužbu protiv B92

I „Kurir” najavljuje tužbu protiv B92

Redakcija dnevnog lista „Kurir” najavila je krivičnu prijavu protiv odgovornog urednika i suvlasnika TV B92 Verana Matića zbog „niza neistina izrečenih u prilozima emitovanim u centralnim informativnim emisijama ove TV stanice o Kuriru”.

U pisanoj izjavi odgovorni urednik „Kurira” Rade Jerinić navodi da su u juče objavljenom tekstu „Privilegovani” iznete činjenice o poslovnim vezama TV B92 i NIS-a „koje niko od nadležnih u NIS-u nije demantovao”.

Tvrdnje Verana Matića „da je u pitanju hajka protiv B92 koja je počela neposredno posle završetka emitovanja ’Insajdera’ koji je pogodio neke centre moći” u najmanju ruku su apsurdne, navodi se u saopštenju. Kako je navedeno, „pomenutim ’centrima moći’ i njihovim sumnjivim poslovima ’Kurir’ se bavio kada su ti ’centri’ bili daleko moćniji i u vreme kada su imali poslovne odnose sa TV B92”.

Tanjug

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi