Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Istraga zbog pisanja o sinu Olje Bećković
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 06. 2009.

Izvor: Borba

Istraga zbog pisanja o sinu Olje Bećković

Istraga zbog pisanja o sinu Olje Bećković

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je juče da će policija sprovesti istragu o tome da li je neko od njenih pripadnika „na bilo koji način“ umešan u pisanje pojedinih medija o maloletnom sinu novinarke Olje Bećković: „Sprovešćemo istragu o tome da li je bilo ko iz policijskih stanica umešan u ono što je pisalo u određenim novinama“.

Dačić je dodao da mu je veoma žao zbog zloupotrebe maloletnika i napomenuo da se moraju poštovati zakon i pravo na zaštitu ličnosti.

Dnevnik „Kurir“ je pre tri dana objavio tekst u kojem se tvrdi da je maloletni sin novinarke „priveden u stanicu policije Stari grad jer je kod njega pronađeno oko 15 grama marihuane“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi