Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vučić: Neće biti nikakve tužbe protiv novinara koji su izneli najgore neistine protiv mene i moje porodice
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 03. 2023.

Autor: Tanjug Izvor: Tanjug

Vučić: Neće biti nikakve tužbe protiv novinara koji su izneli najgore neistine protiv mene i moje porodice

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće biti nikakve tužbe protiv novinara i producenata koji su u filmu "Vladalac" izneli, kako je rekao najgore neistine protiv njega i njegove porodice.

On je u videu objavljenom na instagram profilu "buducnostsrbijeav" rekao da je tužbu podneo advokat po generalnom naređenju i da će ista biti povučena.

"Jutros su me obavestili da je po mojoj tužbi zakazano suđenje protiv nekih novinara, producenata zbog uvreda koji su na moj račun izneli u filmu 'Vladalac' gde sam negativno opisan, kao kriminalac, svakakav. Nikada u poslednjih 11 godina nisam podneo tužbu ni protiv jednog novinara ili se makar neko nazivao novinarom to je uradio advokat po generalnom naređenju i istog momenta će povući tu tužbu, jer ja to ne radim", rekao je Vučić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi