Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore posetio RTV
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 02. 2023.

Autor: Nina Banjac/RTV Izvor: RTV

Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore posetio RTV

Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore Boris Raonić i v. d. generalnog direktora pokrajinskog javnog servisa Jožef Klem razgovarali su o mogućnostima i vidovima saradnje. Složili su se u tome da zajednički rad na međunarodnom nivou ima veliki potencijal, čiji bi razvoj doveo do još sadržajnijeg i bogatijeg programa oba javna medijska servisa.

„Saradnja se može zasnivati na više polja, od razmena programskih sadržaja, preko razmena iskustava, jer su u pitanju specifične multikulturalne sredine, što nas razlikuje od drugih javnih servisa. Nadam se da ćemo, u budućnosti, unaprediti saradnju na obostrano zadovoljstvo“, izjavio je generalni direktor Radio-televizije Crne Gore Boris Raonić.

Da je Radio-televizije Vojvodine otvorena za različite vidove saradnje sa drugim javnim medijskim servisima, govori i podatak da RTV ima dugogodišnju saradnju sa medijskim kućama iz Mađarske, Slovačke, Rumunije, zatim Republike Srpske, Hrvatske, Turske i drugih zemalja, a koja se, pored razmene emisija, kadrova, koncerata i filmova ogleda i u stručnim obukama zaposlenih i zajedničkom učešću na festivalima i međunarodnim takmičenjima, poput Taktonsa.

Sastanku su prisustvovali i koordinatorka u kabinetu generalnog direktora Radio-televizije Vojvodine Jelena Radaković i v. d. glavnog i odgovornog urednika RTV-a Nenad Ćaćić.

Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore Boris Raonić je, nakon sastanka, obišao desk, radijske studije i moderni televizijski studio u novoj zgradi Radio-televizije Vojvodine.

 

 

Video: RTV

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi