Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „Nezavisnost“ član EFJ-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 01. 2023.

Autor: Fonet Izvor: Fonet

„Nezavisnost“ član EFJ-a

Granski sindikat kulture, umetnosti i medija "Nezavisnost"primljen je u članstvo Evropske federacije novinara (EFJ), saopšteno je danas.

Evropska federacija novinara je najveća novinarska organizacija u Evropi, koja predstavlja više od 320.000 novinara u 72 novinarske organizacije iz 45 zemalja.

Predsednica Sindikata novinara Hrvatske Maja Sever izabrana je za predsednicu EFJ na izbornoj skupštini organizacije 14. juna 2022. godine u Izmiru.

U saopštenju Sindikata "Nezavisnost" se navodi da su članovi EFJ iz Srbije i Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), Udruženje novinara Srbije (UNS) i Sindikat novinara Srbije (SINOS).

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi