Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Zaposleni TV "Mosta" i RTV "Gračanice" zamrzli štrajk glađu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 11. 2022.

Autor: RTS Izvor: RTS

Zaposleni TV "Mosta" i RTV "Gračanice" zamrzli štrajk glađu

Sindikalna organizacija JP "Mreža Most" saopštila je da su radnici i članovi poslovnih jedinica TV "Most" i RTV "Gračanica" odlučili da zamrznu štrajk glađu do ponedeljka i da se daje mogućnost i prednost razgovorima.

"S obzirom na to da je sveobuhvatna bezbedonosna situacija na KiM teška i složena, i da se naša država Srbija svakodnevno bori za opstanak srpskog naroda na KiM, smatramo da je kao što smo prethodnih meseci govorili, da naše probleme rešimo razgovorom i da ćemo u saradnji sa ostalim poslovnim jedinicama usaglasiti stavove o daljim koracima", objavila je sindikalna oranizacija "Mreža Most".

Ranije danas, članovi Samostalnog sindikata Javnog preduzeća "Mreža Most", u poslovnim jedinicama "TV Most" u Kosovskoj Mitrovici i "RTV Gračanica" u Gračanici, započeli su štrajk glađu kako bi skrenuli pažnju javnosti na tešku situaciju u preduzeću.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi