Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  “Novosti“ sve mlađe
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 05. 2012.

Izvor: Večernje novosti

“Novosti“ sve mlađe

Porodica našeg lista u svoje krilo primila 12 novih članova

Porodica našeg lista u svoje krilo primila 12 novih članova

Dok poslednjih godina novinske stupce i televizijske priloge svakodnevno pune vesti o recesiji, i kada bez posla ostaje više hiljada radnika, porodica „Večernjih novosti“ se - širi i podmlađuje. U svoje krilo, naša kompanija juče je primila 12 novih, mladih ljudi.

Do juče honorarni saradnici, a sada kao stalno zaposleni u „Večernjim novostima“, mogu se pohvaliti deset novinara i dva administrativna radnika.

- Zalaganjem i trudom dokazali ste da vam je mesto u „Večernjim novostima“ - obratio se novim snagama generalni direktor i glavni urednik Kompanije „Novosti“ Manojlo Manjo Vukotić.

- „Novosti“, kao i svi drugi mediji u Srbiji vode vrlo tešku bitku da prebrode svedruštvenu krizu. Jedan od načina je uvođenje svežih, mladih, obrazovanih snaga, kao što ste vi. To je naša strategija. Sa vama ćemo biti dinamičniji i kreativniji.

Profesionalnoj armiji novinara u Kompaniji „Novosti“ koja broji oko tri stotine, pridružili su se Marija Janković, Nikola Nedeljković, Milena Popović, Boško Hadžić, Bojana Lazić, Tatjana Loš, Marina Jungić Milošević, Marija Dedić, Angelina Radisavljević i Nina Štrkić.

V. N.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi